Інспектор Держпраці розповів робітникам харчової промисловості про методи покращення стану охорони праці та попередження виробничого травматизму

З метою профілактики виробничого травматизму інспектор Держпраці провів технічні консультації на робочих місцях з робітниками ПрАТ «Нововолинський хлібозавод».

 

У рамках інформаційно-роз’яснювального заходу інспектор надав працівникам підприємства роз’яснення щодо безпечного виконання робіт під час експлуатації технологічного устаткування та рекомендації щодо виявлення можливих ризиків і шляхів їх уникнення при виробництві харчової продукції.

 

Також, посадовець  поінформував присутніх про роботу  інформаційного порталу Держпраці https://pratsia.in.ua/ , на якому можна отримати рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану.

 

Докладно про трудові відносини під час воєнного стану —  https://dsp.gov.ua/…/trudovi-vidnosyny-pid-chas…/